Kontakt 0-24 | 095 705 55 55

Servis računala Osijek kao vaše najbolje i najbrže rješenje

Višegodišnje iskustvo u servisiranju računalne opreme.

Nudimo vam servis računala, popravak i održavanje računala, izradu i nadogradnju računalnih mreža , čišćenje virusa na području grada Osijeka i okolice.

Za vas rješavamo sve hardverske i softverske probleme, instalacije operativnog sustava, programa te svu ostalu problematiku.

U slučaju da vam je potrebna hitan popravak računala, možete kontaktirati Servis računala Osijek u bilo koje vrijeme te razgovarati sa serviserom.

Iza nas stoje stotine popravljenih laptopa, računala, mobitela i ostale opreme, a neke od kvarova koje smo riješili možete pogledati u rubrici Iz iskustva.

Usluge servisa se obavljaju po pozivu na klijentovoj lokaciji ili u servisu, ovisno o vrsti kvara i trajanju popravka, te nakon poziva klijenta, dogovara se najbolji termin za dolazak servisera kod Vas. Utvrđuju se uzroci kvara, nakon čega se, na temelju dijagnoze ,izrađuje ponuda za popravak računala, iz koje je vidljiv i iznos za popravak istog. Ukoliko pristanete na popravak, dijagnostika je besplatna, te se naplaćuje samo obavljeni rad. Naglašavamo da je, za razliku od većine drugih servisa, osigurana besplatna dijagnostika i ako klijent donese računalo u servis, te odustane od usluge. Preuzimanje i povratak računala je u cijeni obavljenog posla, te se ne naplaćuje dodatno.

Filozofija ove tvrtke da je klijent uvijek u pravu, te vodeći se time, uvijek žele što više izaći u susret klijentima i pružiti im najbolju moguću uslugu za njihov novac.

 

Usluge

 • Instalacija operativnih sustava (Windows, Linux itd.)
 • Održavanje i čišćenje računala
 • Antivirusna zaštita
 • Dijagnostika i zamjena neispravnih dijelova
 • Reballing, reflow, prekuglavanje matičnih ploča na laptopima
 • BGA REBALLING
 • Spašavanje podataka sa neispravnih hard diskova
 • Rješavanje problema s pregrijavanjem laptopa
 • Zamjena ekrana na laptopima i tabletima
 • Zamjena konektora napajanja na laptopima
 • Servis i popravak tableta

Izdvajamo:

Čišćenje laptopa i zamjena termalnih pasti.

Ovisno o uvjetima rada, prijenosno računalo potrebno je čistiti najmanje jednom godišnje, a preporučljivo je i više puta. Čišćenje laptopa i zamjena termalnih pasti smanjuju radne temperature procesora, grafičkih procesora, hard diska i općenito sistema (nakon čišćenja, razlike u temperaturi pri istim uvjetima rada mogu biti i veće od 20 C). Time ubrzava i olakšava Vaš rad a najbitnije je što laptopu značajno produžava "životni" vijek i time Vam donosi direktnu uštedu, kako kroz cijenu koju bi platili za novi notebook tako i kroz efikasnost Vašeg poslovanja.

Kontakt

Prašina u laptopu

Prašina u laptopu uzrokuje pregrijavanje, što u početku uzrokuje nestabilnosti (zamrzavanje) u radu, a time uz gubitak vremena i gubitak nespremljenih podataka i sl. Na to su posebice osjetljivi novi laptopi, koji se radi visokih performansi, jako se zagrijavaju i potrebno im je konstantno i dobro hlađenje. U kasnijoj fazi pregrijavanje uzrokuje skuplje kvarove na mehaničkim komponentama (hard diskovima), te matičnim pločama. Kada se dogodi začepljivanje hladnjaka i ventilatora prašinom, ne pomažu ni dodaci za hlađenje (npr. postolje sa ventilatorima ispod laptopa).

Kontakt

Izljevanje tekućine po računalu i laptopu

Ako slučajno prolijete bilo koju vrstu tekućine po Vašem laptopu, nemojte ga pokušavati ponovo upaliti. Dogodi se čak i da laptop upali,ali vjerujte neće dugo raditi. Nakon proljevanja tekućine po laptopu, odmah uklonite bateriju i isključite punjač. Nemojte ga nikako pokušati iznova upaliti! Moguće je spasiti laptop nakon navedene nezgode. Slobodno nam se javite ako Vam se dogodi nemili događaj.

Kontakt

Nemogućnost pristupa internetu

Nemojte čekati da ostanete bez pristupa internetu, ako Vam računalo sporije radi ili se čudno ponaša, svakako nas nazovite na 095/705-5555! Uređaje možete poslati i Hpexpresom, Tiskom ili drugim kurirskim službama, ako niste u Osječko-baranjskoj županiji! Spremni smo pomoći i preko vikenda i blagdana.

Kontakt

Optimizacija računala

Optimizacija vašeg računala, laptopu (čišćenje od virusi, malware), čišćenje komponenti od prašine (pogledajte našu galeriju) mogućeg izgleda unutrašnosti Vašeg ljubimca), zamjena termalne paste na procesoru i chipset-u. Produžite i ubrzajte rad vašeg ljubimca. Pitajte nas za savjet koje računalo ili laptop kupiti.

Kontakt

Održavanje računala i backup za poduzeća

Posebne pogodnosti za poduzeća, obrte i udruge. Mjesečno paušalno održavanje Vaših računalnih sustava, prema dogovoru. Izrada backup-a podataka na tri lokacije. Ne čekajte da dođe do kvara hard diska, ako i do toga dođe vračamo podatke. Povrat podataka nije jednostavan i nije jeftin. Naravno koliko su Vam bitni podaci. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.

Kontakt
Najpovoljniji servis u regiji, iskustvo u radu, brza i kvalitetna usluga.
Mogućnost preuzimanja računala na adresi i povrat po popravku.